Μέλος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού

Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης

Νέα

Νέα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 5/9/2022 Με νέα αντεργατική ρύθμιση ξαναχτυπάει η κυβέρνηση προσπαθώντας να μειώσει και άλλο το ποσοστό των εργαζομένων πού απασχολούνται απευθείας στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας. Συγκεκριμένα θέλει να αυξήσει το ποσοστό των εργαζομένων πού προέρχονται από εξωτερικές εταιρείες παραγωγής από 15% που είχε η ίδια νομοθετήσει πριν από 18 μήνες σε 40%!
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
05/04/2021   Ανακοίνωση   (Μεν)ιός στα media!  
ΠΟΣΠΕΡΤ
Αγ. Παρασκευή 17/11/20 ΨΗΦΙΣΜΑ Ο αυταρχισμός και οι απαγορεύσεις της κυβέρνησηςαπέτυχαν  Το Πολυτεχνείο ζει!Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι όλοι όσοι έχουν προσαχθεί.  
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
06/10/2020 Ανακοίνωση Για την δίκη της Χρυσής Αυγής Έφτασε η στιγμή να τιμωρηθεί η δράση της φασιστικής οργάνωσης «Χρυσής Αυγής» για τα εγκλήματά της. Θα δούμε όλοι μας κατά πόσο η Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος που της αρμόζει.Δεν μπορούμε βέβαια να ξεχάσουμε τις δηλώσεις περί «σοβαρής Χρυσής Αυγής» από τον κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, νυν βουλευτή, αλλά ούτε και την …
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΜΕ
Οι καλοταϊσμένοι ιδιοκτήτες των καναλιών βάζουν πλώρη, με τις πλάτες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, προς ένα νέο εργασιακό μνημόνιο στο χώρο της τηλεόρασης. Πρωτεργάτες είναι αφενός ο όμιλος Βαρδινογιάννη, ο οποίος κατήργησε τα τμήματα εξωτερικών μεταδόσεων απολύοντας 38 τεχνικούς από το νέο απόκτημά του, τον Alpha και, αφετέρου, ο Ιβάν Σαββίδης που επίσης κατήργησε το τμήμα εξωτερικών μεταδόσεων του Open απολύοντας 21 τεχνικούς του. Σιωπηρά εξωθούνται επίσης σε «οικιοθελή» αποχώρηση δεκάδες δημοσιογράφοι.
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
05/06/2020 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Κυρίες και Κύριοι, Σκοπός της επιστολής μας είναι η δημόσια καταγγελία της πλημμελούς εκτέλεσης των καθηκόντων που έχετε αναλάβει. Αναλυτικότερα και χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης της προσωπικότητας κανενός, το παραπάνω συμπέρασμα δεν είναι προϊόν εμπάθειας αλλά αποτελεί την μόνη εξήγηση για την αντιμετώπιση εκ μέρους σας των υποθέσεων που αφορούν …
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
30/04/2020 Ανακοίνωση Ο άνθρωπος πάνω από τα κέρδη

Σελίδες

Μέλος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης
Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού
Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας
Μακεδονίας - Θράκης

Αριστοτέλους 32,
6ος όροφος, Γραφείο 2, Ε.Κ.Θ.,
Θεσσαλονίκη,
54631

2312209596

2312209596

info[at]etermth[dot]gr

www.etermth.gr