Μέλος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού

Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης

RADIO & DIGITAL AUDIO SHOW 2019

RADIO & DIGITAL AUDIO SHOW 2019

RADIO & DIGITAL AUDIO SHOW 2019

Πέμπτη 24, Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, Παρίσι – Grande Halle de La Villette.

Έχοντας Διεθνή διάσταση και καλύπτοντας κάθε είδος δημοσιογραφίας (podcasts, mobile, digital και DAB+), με Radio Hackathon, με sessions επιδείξεων για τα τμήματα διαφήμισης, τους διαφημιζόμενους, τις διαφημιστικές εταιρείες, για τη μουσική και για πολλά άλλα, από τα νεότερα θέματα έως το επόμενο μεγάλο ζήτημα.

Το 2019, το Radio and Digital Audio Show (έκθεση-συνέδριο) ανοίγει τις πύλες του ευρύτερα προσκαλώντας όλους τους παίκτες του οικοσυστήματος του ραδιοφώνου με περισσότερους από 100 ομιλητές, masterclasses, workshops ειδικών, αναμένοντας 7.000 επαγγελματίες (25% από το εξωτερικό), αλλά και με 130 εκθέτες, περιλαμβάνοντας τέσσερις νέους τομείς:
1. PODCAST&CO, ένας τομέας που είναι αφιερωμένος στην αναβάθμιση των audio-on-demand τεχνολογιών, των podcasts, της Mobile Δημοσιογραφίας (Mobile Journalism - MoJo) και του mobile video,
2. THE SALES HOUSE, ένας τομέας που είναι ανοικτός στα τμήματα διαφήμισης των σταθμών, τις διαφημιστικές και τους διαφημιζόμενους,
3. MUZICENTER DISCOVERY, τομέας που θα προσφέρει ένα lounge και 250m² χώρο επίδειξης σε συνεργασία με τις Yacast και Société Ricard Live Music, με ήχο που θα παρέχει η Yamaha. Δίπλα στον χώρο του Muzicenter Discovery βρίσκεται ο χώρος Muzicenter Meetup που θα προσφέρει face-to-face συναντήσεις μεταξύ δισκογραφικών εταιρειών και διευθυντών προγράμματος.
4. REBOUNCE AUDIO - Podcast & Radio Hackathon. Το Radio Show δημιουργεί έναν Ανοικτό χώρο καινοτομίας για νέες προσεγγίσεις που πρόκειται να δημιουργήσουν νέα formats και να προσελκύσουν νέο κοινό: 24 ώρες on-site για ομάδες που θέλουν να εργαστούν σε πρωτότυπα και mockups.

Ισπανία και Πορτογαλία θα είναι οι δύο τιμώμενες προσκεκλημένες χώρες για το 2019, με παρόντες εκπροσώπους από 20 ραδιοφωνικούς σταθμούς που θα συμμετέχουν στο Paris VIP Latino Tour που δημιούργησαν οι διοργανωτές.
PARIS RADIO NIGHT: Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στο nightclub Cabaret Sauvage, με τέσσερα sessions επίδειξης και ένα βραδινό gala δικτύωσης για να κλείσει η μέρα.
CONNECTONAIR.COM – Επίσημη έναρξη αυτής της νέας πλατφόρμας για τη διανομή πολυμεσικού περιεχομένου, η οποία θα είναι υπεύθυνη για τη μετάδοση του ραδιοφωνικού σταθμού του Radio Show πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκδήλωση.
Επίσης, όπως πάντα, θα απονεμηθούν τα βραβεία GRANDS PRIX RADIO και DIGITAL AWARDS 2019, καθώς και τα YOUNG TALENT IN RADIO AWARDS 2019.

 

Πηγή

Μέλος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης
Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού
Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας
Μακεδονίας - Θράκης

Αριστοτέλους 32,
6ος όροφος, Γραφείο 2, Ε.Κ.Θ.,
Θεσσαλονίκη,
54631

2312209596

2312209596

info[at]etermth[dot]gr

www.etermth.gr